Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

carnaval 2011

Onze vrienden uit Sint-Kruis Nederland, waar wij in 2009 te gast waren met onze zomerfietstocht, en die in 2010 bij ons te gast waren op ons zomerfeest (zie foto van de groep hieronder!), hebben ondertussen wilde feestplannen:

Ze zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor carnaval.  Ze hebben 101 deelnemers.  Dat is best veel.  Hun wagen is in aanbouw. De dames hebben stoffen voor de pakken uitgezocht  en vanaf nu gaan ze met een aantal de pakken knippen in het dorpshuis. Zo kan ieder zijn pakketje ophalen en zelf aan de slag gaan met naaien. Het thema is : Als de kat van St. kruis is, dansen de muizenOp zaterdag 5 maart lopen ze een thuismatch, zondag 5 maart lopen ze in Knokke Heist en ’s avonds in Maldegem als muizen.

Carnavalsstoet 2010 Sint-Kruis Aardenburg

Verder zijn ze inmiddels ook gestart met het repeteren voor toneel: ALWEER VALS ALARM. De uitvoering staat gepland op 25  en 26 maart in het dorpshuis te St. Kruis. Conny, tweede van links op bovenstaande foto, heeft dit jaar niet zo'n grote rol maar wel een leuke. Het is een klucht en er zal zeker veel gelachen worden. Iets om naar uit te kijken!