Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

5 oktober 2013

Met een 12-tal Zullenaars waren we er weer bij, dit jaar in Sijsele waar de meest recente editie doorging van het MCC-solidariteits-etentje waar Roger, Brigitte, Frans en veel MCC-sympathisanten (ook Patrick was van de partij!) heel wat tijd in investeren. Het werd dan ook weer een écht feestelijke bedoening: sfeerfoto's, een video, unieke tafelversiering,... maar vooral Indisch eten, natuurlijk. Met dit jaar zelfs een nieuwigheid: lamsheupje met Korma (= op basis van Butternutpompoen, Indische Cashewnoten…). Meteen een schot in de roos, van bij zijn debuut! En verder een dessertbuffet om U tegen te zeggen. Knap werk. Hopelijk volgend jaar weer, en wie weet, met nog méér Zullenaars? Want iedereen is van harte welkom. We houden je tijdig op de hoogte voor de editie van 2014!

MCC kookploeg mcc zulle aardenburgseweg india zulle bij MCC aardenburgseweg

giften

Giften voor MCC kun je overmaken naar rekening 446 0001381 66 onv. de Vzw De Vreugdezaaiers, Tortelduifstraat te 9000 Gent met mededeling: Project Sister Justin.

febuari 2013

Hierbij krijgen jullie een detail van de overgemaakte gelden aan MCC in 2012:

6.400   opbrengst koken MCC in 2012
300      losse giften in 2012
550      giften via de Vzw. De Vreugdezaaiers in 2012
totaal  7.250euro

januari 2012

Lees hier het verslag van het bezoek van Brigitte en Roger aan MCC Cochin in januari-februari 2012. Ze mailden ons tijdens die reis dit verslag:

"Hallo iedereen,

Eindelijk een beetje tijd om jullie te mailen. We genieten hier volop van de zon. Een paar dagen terug zijn we naar het weeshuis geweest en zijn er trouwens zoals altijd heel, heel goed ontvangen. De kindjes waren uiteraard heel blij en enthousiast om ons terug te zien en heel blij met hun pakje. Na een uitgebreide lunch van alle soorten fruit en een goei babbel met de nonnekens en Moeder overste zijn we dan terug naar het hotel gereden. Eerst nog vertellen dat we bij de dezelfde bakker als vorig jaar de winkel leeggeplunderd hebben en met pakken en dozen aangekomen zijn in het weeshuis.
Ondertussen hebben we enkele dagen in de mooie bergen doorgebracht en bij een plaatstelijke 'spice garden' man vele verse en goede kruiden aan kunnen kopen.
Zo, wij gaan verder genieten van zon, zee, palmbomem en kaarten (manillen). Straks een boottochtje bij zonsondergang.

Nog vele lieve groeten en warme knuffels voor iedereen."

Koken op buurtfeest

mcc project cochin indië

Roger, Brigitte en twee vrijwilligers MCC Cochin kookten op ons buurtfeest in 2010 en 2011. De opbrengst ging naar hun project. Hier enkele sfeerfoto's van augustus 2011...

Roger (rechts) en Brigitte (midden), medewerkers in het Zulle-comité én redactieleden van deze website,  werden op zaterdagavond 25 september 2010 in de bloemetjes gezet door Ingrid Soenen (links) voor hun jarenlange, erg grote inzet voor hun weeshuis-project in India. (Klik in de foto om die groter te maken)

Brigitte (m) en Roger (r) worden door Ingrid Soenen gehuldigd voor hun inzet voor MCC weeshuis in Cochin, Zuid - India. 

Bezeten van India

Tot ziens !

   Inderdaad, Brigitte en Roger zijn  'Bezeten van India'.    Sinds enkele jaren zetten zij zich in voor de weesmeisjes van het MCC te Cochin in Zuid-India.

   Wie nieuwsgierig is, meer informatie wil over hun activiteiten, nieuwsbrieven of wat foto's wil bekijken om helemaal in de sfeer te raken, kan dit alles vinden op

 www.mccprojectcochin.be 

Gelukzalige momenten