Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Jogging Club Brugge vzw

JOGGING CLUB BRUGGE is een niet-competitief ingestelde loopclub. Zowel beginners als geoefende lopers vinden er hun gading. Ze geloven in een vast parcours in het bos omwille van de zachte ondergrond,
de veiligheid en de steeds wisselende natuur.

Waar?


Rjjckeveldebos langs de Maalse Steenweg in St.-Kruis is de thuisbasis. Elke zondag om 9u30 spreken ze af aan de schuilhut in de Holleweg (=dreef naar het kasteel). Zowel leden als sympathisanten lopen in groep en onder begeleiding aan een traag tempo. Na 2 km splitst de groep op: er volgen rek- en strekoefeningen voor de minder-geoefenden. De anderen lopen door op eigen tempo en na nog eens 2 km komt de groep weer samen. Ze vervolgen samen het parcours aan een traag tempo tot ze na nog eens 4,8 km hun startpunt weer bereiken. In totaal lopen ze dan ofwel 6,8 km of 8,8 km.

Iedereen is welkom


Iedereen is welkom! Ideaal als voortzetting van "Start to Run". Je mag gerust gratis meejoggen en je betaalt pas "als het bevalt".... Als lid heb je uiteraard voordelen:

Gratis clubtrui
Drankbedeling na het lopen bij warm weer
Kleine attenties ter gelegenheid van Sinterklaas, Nieuwjaar, Pasen, ...
Aankoopbons voor sportkledij en korting
Sportverzekering
Digitale nieuwsbrief
Tussenkomst in het lidgeld vanwege de meeste ziekenfondsen
Lidgeld: 20 €/jaar / 2e gezinslid: 10 €/jaar / 3e gezinslid: 4 €/jaar

 

Meer info

Mail de Jogging Club op dit adres: joggingclubbrugge@gmail.com

JCB Polderstraat 19 8310 Brugge

Joggingclubbrugge heeft ook een eigen Facebook-pagina (helaas enkel toegankerlijk voor wie Facebook-fan is, dus NIET iedereen):

jogging club brugge