Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Buur 'Up de Zulle' deel 2

De 11de winnaar van onze fel-gegeerde steen was meteen reden genoeg om een nieuwe bladzijde te starten op onze website. De vorige 10 winnaars kun je hier bewonderen...

15de Zulle-steen-hoedster


Thérèse kreeg de Zulle-steen op het straatfeest eind augustus 2017.

14de zulle-steen hoedster

De oudste bewoonster van de straat in januari 2017: Irène. Ze kreeg de Zulle-steen tijdens het jaarlijkse winterontbijt Ze zal die in haar voortuin plaatsen. Kijk je ook even als je passeert...

irene

13de Zulle-steen hoedster

De tijdelijke hoedster van onze Zulle-steen is Lieve. Ze kreeg zondag 17 januari 2016 de steen uit handen van An, voorzitster van het Zulle-comité uit de Aardenburgseweg. Tijdens het Zulle-ontbijt aanvaardde Lieve de taak om de Zulle-steen eventjes te adopteren bij haar thuis. Ze gaf de steen een ereplekje aan haar raam dat op de straat uitkijkt. Neem gerust een kijkje of spring even bij Lieve binnen ... al is het maar om te zeggen hoe goed de steen daar wel staat!

12de Zulle-steen houders: Nick, Nathalie, Ambroos, Wolle en Hazel

Ten huize van de familie heeft men zich verdiept 'in het bier'.... nee, niet alleen het proeven, maar ook het maken !

Op het straatfeest hebben papa Niek en zoon Ambroos ons met fierheid een uiteenzetting gegeven over hoe ze hun bier gebrouwen hebben....ènne het werd het enige echte ZULLE-bier. Uniek !

11de winnaar(s) van de Zulle-steen

Robert en Annie... ja, Robert en Annie.... ja, als je de één ziet, zie je de ander.... ja, als er een straatactiviteit is, zijn ze telkens te zien !

Fijn dat jullie er (bij) zijn, Robert & Annie !