Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Klik hier en lees een artikel in het Brugs Handelsblad met een interview (uit 2013) met de directeurs van De Kade en Het Anker.

De plannen...(2011)

School Het Anker Sint-Kruis ontwerp gebouw

In de Polderstraat bouwt vzw Het Anker, onderdeel van vzw De Kade, binnenkort een nieuwe "school" (zie opmerking meteen hieronder...!) . In deze nieuwbouw, waarvoor wordt samengewerkt met het Begeleidingscentrum Spermalie, zullen adolescenten met gedragsmoeilijkheden les volgen. Deze jongeren van 13 tot 18 jaar zullen in de "school" ook kunnen verblijven. De nieuwbouwplannen voorzien immers ook de realisatie van studio's zodat er een 12-tal jongeren kunnen wonen. De school zal worden gerealiseerd in een groene omgeving en krijgt ook een mooie binnentuin. 

Belangrijke aanvulling: "Beste, ik zie dat u op uw website ingaat op de bouw van onze nieuwe vestigingsplaats in de Polderstraat. Het staat vermeld als nieuwe school, maar eigenlijk is dat niet juist. Er komt een unit van ons begeleidingscentrum vanuit de afdeling voor GES (gedrags- en emotionele stoornissen)." schrijft Natacha Waldmann Zorgdirecteur GES

We hebben haar gecontacteerd voor meer en juistere info!

anker polderstraat sint-kruis