Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

MCC Cochin 2014: de foto's

mcc cochin weeshuis india mcc cochin weeshuis india

MCC Cochin in 2014

Het jaarlijkse verslag van de reis van Roger en Brigitte, met bezoek aan hun MCC-project in India, kun je hier lezen. Enkele foto's met kort wat commentaar, lees je hieronder! Ook ontdek je in het verslag waarnaar hierboven verwezen wordt het fantastische bedrag dat ze weer eens bij elkaar gespaard hebben, samen met de andere vrijwilligers. Verder ook melden dat zaterdag 04 oktober 2014 ‘Onze Indiadag’ in Sijsele staat. Noteer het nu al in je agenda!

Op bezoek in 2014

Roger en Brigitte, Frans en Eliane waren terug in India. Ze waren zo vriendelijk ons wat foto's ter beschikking te stellen van hun reis in het voorjaar van 2014. We stellen je ze hieronder graag voor in drie blokjes.

Tweede verdieping

Het project dat ze steunen wil de bouw van een schooltje realiseren. Eerder brachten ze geld bijeen met MCC Coachin voor de eerste verdieping. Dit jaar gingen ze kijken hoe het zit met de realisatie van de tweede verdieping. Dat zie je op de foto's hieronder:

MCC Cochin IndiŽ MCC Cochin IndiŽ: Belgische vrijwilligers samen met de Indische initiatiefneemsters

Kruiden uit India

Geregeld gaan een ploeg vrijwilligers maaltijden koken om centen te verdienen voor het project. De kruiden die gebruikt worden tijdens het koken komen uit India en kopen Roger en Brigitte daar ter plaatse. Hier zie je hen in Mamallapuram ( Oostkust – Tamil Nadu) waar ze hun kruiden halen: een mengeling van 10 kruiden waarvan een deel eerst is geroosterd bij de dorpsmolen. Daar maken ze dan poeder van. 

MCC Cochin IndiŽ MCC Cochin IndiŽ MCC Cochin IndiŽ

Overhandigen centen

De centen die in 2013 bijeen gespaard werden, zijn aan de initiatiefnemers overhandigd. Hieronder zie je enkele foto's van de ontmoeting in India.

MCC Cochin IndiŽ MCC Cochin IndiŽ MCC Cochin IndiŽ