Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

   

kamarama 2012


Met een 15-tal buren van de straat gingen we in op de uitnodiging van Stad Brugge om met een gids de tentoonstelling KAMARAMA te bezoeken.... En ja, een luxe gidsbeurt, want bij aankomst bleken er zelfs 2 gidsen voorzien ! Eerst gingen we naar het Arentshuis waar eigen werk van Kamagurka te zien was. We leerden er ook de term 'accidentalisme' kennen en waarom 'het sleutelgat' telkens terugkomt in zijn tentoonstelling. Daarna ging het richting Garemijnzaal waar Kamagurka een aantal werken van andere kunstenaars bijeengebracht had. Kunstenaars waarmee hij omwille van één of andere reden een band heeft. Een bonte verzameling.... De uitleg van de gids was een nodig iets. Vanuit de groep kwamen verdeelde reacties....

Maar die dag was het ook de verjaardag van Niek (elk jaar op 17 juni !). 'De drank stond koel ten huize Niek en Nathalie' .... en ja... aldaar hebben we alweer een heel zonnige en gezellige babbel gehad !  Merci, hé, Niek en Nathalie !

En zoals we regelmatig 'verrast' worden door een kolonne fietsers, voetgangers, paarden,.... in de straat, hoorden we ditmaal die autenthieke tuuters van old-timers !

Yves Obyn Oh Boy

Op deze plaats kun je het bouwproces van het vliegtuigje van Yves Obyn bekijken in 38 foto's (klik op het mapje 'Oh Boy').