Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

straatfeest 2010

Het was wellicht één van de mooiste augustusdagen van dit jaar....

    Tegen de middag mochten we reeds alle Zullenaars verwelkomen voor den apéritief met Indische papadums als hapje. Heerlijk !

     Ondanks onze vorige straatactiviteit (petanque) nog niet zó lang geleden was.... werd er alweer duchtig bijgekletst en ontmoet. Met alle moeite kregen we uiteindelijk ons volk in beweging voor het zeer lekker Indisch Maal gemaakt door Brigitte & Roger en Frans. Daarna had Antoon voor een verrassing gezorgd: we konden met z'n allen samen meegenieten van de paardendressure....    

     Ondertussen kwamen onze genodigenden toe van 'over de zulle'; de buren tot aan de Pijpeweg & de buren van St Kruis bij Aardenburg; waar we vorig jaar 'te gast' waren. Ter gelegenheid van onze jubileumviering onthulden we de gebeitelde steen 'up de zulle' en mochten we die overhandigen aan Johan D. Hij was het die in 2005 de straat in beweging & bij elkaar bracht ! En hij is het die dit kunstwerk 'even' in huis mag hebben tot de volgende activiteit waar een andere Zullenaar even in de kijker mag staan.  De zoetemondjes stonden al voor de koffietafel met gebak en pannekoeken gemaakt door zullenaars. Onze nieuwe website www.zulle.be werd voor het eerst voorgesteld .... nog even poseren voor de foto... en dan genieten van de Ierse en Vlaamse folk van de 4-koppige band 'Overigens'; die overigens heel erg inspeelden op het wel en wee van hun publiek.... Gasten, volgend jaar zal Amely jullie veroveren ! En natuurlijk kon een danspasje niet ontbreken.... De zon was in de straat en de zon bleef schijnen.... tot laat in de avond. Ont-moeten was erbij !

 

Vlag zomercheques Brugge Kunstwerkje gemaakt door Antoon Timmerman nav 5 jaar zulle zulle tafelversiering 2010 straatfeest Betty Marc en Eliane op straatfeest Aardenburgseweg sint-kruis Niek en Nathalie uit de Aardenburgseweg Jeanine en Mieke, buren in de Aardenburgseweg sint-kruis brugge Isabelle verdeelt de wijn over twee glazen Roger Marlier bakt de Indische kip voor het straatfeest in de Aardenburgseweg in sint-kruis saus voor de Indisch schotel nav straatfeest in de Aardenburgseweg Brugse zot en Indische schotel broederlijk verenigd Isabelle probeert de Step Nederlands St.-Kruisse buren Conny en Adrienne uit Aardenburg op bezoek bij Zulle Voorstelling van de zulle-website op straatfeest in Aardenburgseweg Overigens te gast in Aardenburgseweg sint-kruis Even een danspasje zetten in de straat!

Vorige feesten-foto's

Wil je foto's van vorige feesten nog even herbekijken?

zomerfeest 2012
zomerfeest 2011
zomerfeest 2010
zomerfeest 2009
zomerfeest 2008
zomerfeest 2007
zomerfeest 2006