Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Haal of breng met elektrische bakfiets


Je goederen zijn te groot om te transporteren per fiets? Ontleen vanaf nu in de winkel van Brugge een elektrische bakfiets om je aangekochte goederen naar huis te brengen! Waarborig 50 euro. Vraag meer inlichtingen in je winkel, ze helpen je graag verder.

Wat kan je eigenlijk brengen/laten ophalen?

GRATIS OPHALING
 
Ze halen gratis herbruikbare goederen aan huis op. Herbruikbaar wil zeggen: iemand anders moet ze nog willen gebruiken; ze mogen niet beschadigd of totaal versleten zijn. We denken aan meubels, kleding, speelgoed, boeken, huisraad, fietsen, …
 
Een uitzondering vormen de elektrische en elektronische apparaten. Die toestellen zamelen we altijd in, ook als ze stuk zijn. Dit geldt ook voor fietsen.
 
Als je goederen laat ophalen, vragen ze dat ze gedemonteerd klaar staan op de benedenverdieping en dat je kleine zaken zoals huisraad goed verpakt.
telefoonnummer kringloopwinkel brugge
kringloopwinkel brugge
Welke Kringwinkel doet gratis ophalingen in onze buurt?
Kringloopwinkel 't Rad in de Langestraat 169/171 in 8000 Brugge. Bel 050 34 94 00 voor ophalingen.
 
SPULLEN BRENGEN
 
Naast de gratis ophaling aan huis zamelen ze ook herbruikbare goederen in via De Kringwinkels. Als je gaat winkelen, kan je de goederen gewoon meebrengen en ter plaatse afgeven.
 
Ze aanvaarden natuurlijk enkel herbruikbare spullen. Iemand anders moet ze nog willen gebruiken; ze mogen niet beschadigd of versleten zijn. Ze denken aan meubels, kleding, fietsen, speelgoed, boeken, huisraad …
 
Daarnaast zijn er de elektrische en elektronische apparaten. Die toestellen zamelen we altijd in, ook als ze stuk zijn.