Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Aardenburgseweg: werfverkeer
Spijkerswegel in de herfst

Na de survivalrun van november 2010 zijn touwen blijven hangen. Ze geven een mooie doorkijk op het landschap aan de overkant van het Zuidervaartje.

Aardenburgseweg wordt tijdelijk afgezet, want de herfst is traditioneel de periode om de grachten te kuisen. Foto genomen ter hoogte van de Broekweg.

Herfst

Enkele kiekjes genomen in de week van 1 oktober; dit na een uitzonderlijk warme septembermaand met temperaturen tot 25° ! Deugd deed deze nazomer...

Het was van 1921 geleden dat het zo'n warme septembermaand geweest is.

herfst 2011

aardenburgseweg sint-kruis aardenburgseweg sint-kruis: 3 variaties van lisdodde in de herfst herfst in sint-kruis Ook deze fiets is in herfststemming laan naar Nieuwland langs Polderstraat in Sint-Kruis herfst van deze tv, weggegooid vlakbij het paardenpension in de Broekweg in Sint-Kruis Natuurlijke afbraak, Aardenburgseweg sint-kruis bij Vera: herfstkleuren én nog bloeiende geraniums

Streetview houdt iedereen duidelijk bezig... daarom gingen wij op zoek en vonden leuke plekjes en prettige invalshoeken die streetview (gelukkig!) niet wist te vinden. We geven je ze graag kado hierbij: een reeks herfstbeelden die ons opvielen... Meteen kun je gaan zoeken waar welke foto dan wel mag genomen zijn...(alle foto's zijn gemaakt op max. 500m van de Aardenburgseweg verwijderd...)

De ochtend van 14 november aan het hertenpark....

grachten kuisen in de herfst in de Spijkerswegel

't Is weer herfst én dus moeten de dijken (voor onze Aardenburgse vrienden: lees grachten) gekuist worden voor een goeie afwatering van de gronden. Hier zijn ze in de Spijkerswegel bezig.